Adana Aile ve Evlilik Danışmanlığı Merkezi

Halil Özgen Psikoloji

Evlilik terapisi, ilişki haritanızda kaybolduğunuzda bir pusula gibidir; yön gösterir, yolları aydınlatır ve derin bağlarınızı yeniden keşfetmenize yardımcı olur. (Halil ÖZGEN)

Evlilikteki sorunlar, karanlık bir odada unutulmuş mücevherler gibidir; doğru ışık ve sabır ile onları bulup parlatarak, ilişkinizin en değerli hazinelerini yeniden keşfedebilirsiniz. (Halil ÖZGEN)

Aldatmanın yaralarını sarmak, güveni ve şeffaflığı temel alarak ilişkiyi yeniden kurmakla mümkündür; sabır ve bağışlama ile sarsılan bağlar, zamanla yeniden güçlenir. (Halil ÖZGEN)

Mutluluk, çiftlerin birlikte inşa ettiği bir kale gibidir; terapi ise bu kalenin temellerini sağlamlaştıran, duvarlar arasında sevgi ve anlayışı ören bir ustalıktır. (Halil ÖZGEN)

Türkiye ve Adana'da +15.000'den fazla Aile ve Evlilik Danışmanlığı Tecrübesi

1975 doğumlu, evli ve üç çocuk babası Halil Özgen, Adana'da evlilikte zorluk yaşayan çiftler için güvenilir bir uzmandır. Türkiye genelinde aile ve evlilik terapisi alanında tanınan deneyimli bir isim olan Özgen, kurucusu olduğu Evlilik Okulu ile çiftlerin evliliklerinde köklü iyileştirmeler yapmıştır.

Ayrıca, aile ve evlilik terapisi eğitimleriyle birçok meslektaşın yetişmesine öncülük etmiştir. Sonuç olarak, hocamız seanslarında çiftlerin mutluluğunu her zaman ön planda tutarak meslek hayatı boyunca sayısız çiftin mutluluğuna katkıda bulunmuştur.

HALİL ÖZGEN KİMDİR
HALİL ÖZGEN KİMDİR

Adana’da psikolog seans ücretleri, 15000 – 4000 ₺ arasında değişmekte olup, özel kliniklerde bu ücretler daha yüksek seviyelerde olabilmektedir. Ancak, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı onaylı merkezimiz, sizlere en uygun seans ücretlerini sunmayı taahhüt etmektedir. Merkezimizde, 50-60 dakikalık seans ücretleri 1.800  olarak belirlenmiştir. Ayrıca, diğer merkezlerden farklı olarak çift terapileri için ek bir ücret alınmamaktadır.

Adana'da Aile ve Evlilik Danışmanlığı Alanında Deneyimli Uzmanlar

Atatürk Caddesi'nde, Medikal Park Hastanesi'nin 14. katında yer alan merkezimiz, Adana'nın en büyük ve en kapsamlı Aile ve Evlilik Danışma merkezi olarak hizmet vermektedir. Halil Özgen hocamızın liderliğinde, deneyimli psikolog ekibimizle ailelerin ve çiftlerin duygusal ve psikolojik sorunlarına hızlı ve etkin çözümler sunmayı hedeflemekteyiz.
psikolog2
psikolog1

Eşim Seanslara Katılmak İstemiyor!

Seansa tek başına katılmak başlangıçta olumsuz gibi görünebilir çünkü genellikle çiftlerin birlikte çalışmasının en etkili yöntem olduğu düşünülür. Ancak, tek başınıza katılarak, kendi duygularınızı ve düşüncelerinizi daha iyi anlayabilir, iletişim becerilerinizi geliştirebilir ve evlilik sorunlara farklı yönlerden bakarak çözüm yolları bulabilirsiniz.

Bu süreç, eşinizin davranışlarına karşı daha sağlıklı yanıtlar vermenizi sağlar ve zamanla eşiniz de bu olumlu değişiklikleri fark eder. Sonuç olarak, tek bir kişinin bile gösterdiği çaba, ilişkinin genel atmosferini ve dinamiklerini olumlu yönde değiştirebilir.

Halil Özgen Kimdir

Evlilik ve Aile Danışmanlığında elde edilen sonuçların kalitesi, seans ücretlerinden çok, uzmanın bilgi birikimi ve deneyimine bağlıdır. Bu nedenle, doğru uzmanın seçimi, ilişkinizin iyileşme sürecinde kritik bir öneme sahiptir.

Çiftlerin Halil Özgen Hakkındaki Yorumları

Yorumları okumak için ekranı sola çevirin.

Adana Evlilik ve Aile Terapisi

Halil Özgen ile Mutluluğa Yolculuk. Adana'daki evlilik ve aile terapi seanslarımız, ilişkinizi güçlendirmek ve evliliğinizde daha mutlu bir yaşam sürdürmek için kişisel çözümler sunar. Aile Danışmanı Halil Özgen hakkında daha fazla bilgi almak veya kişiye özel randevu ayarlamak için, aşağıdaki telefon numarasını veya WhatsApp üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İlişkinizin yeniden inşası için kendinize bir fırsat tanıyın.

Psikolog Seans Ücretleri

Seans fiyatları, hocanın uzmanlık alanı, yaş ve deneyimi gibi faktörlere göre değişkenlik gösterebilir. Adana psikolog seans ücretleri ortalama 750-2500 TL arasındadır. 50 yaşındaki deneyimli Halil Özgen hocamız, kaliteli psikolojik hizmete erişimini kolaylaştırmak için danışanların bütçesini dikkate alarak en uygun seans ücretleri ile çalışmaktadır.

Seanslar Nasıl İlerler?

Seansların süresi, çiftin yaşadığı sorunların türüne, şiddetine ve çiftin danışmana olan bağlılığına göre değişebilir. Ortalama olarak, evlilik danışmanlığı seansları 8-20 seans sürer. Ancak, deneyimli hocamız, çiftin yaşadığı sorunların önemli bir kısmını 4-6 seans içinde çözerek çiftin ilişkisini önemli ölçüde güçlendirebilir.

Online Seans Etkili mi?

En önemli avantajlarından biri, daha uygun maliyetli olmasıdır. Danışmanın ofisine gitmek için harcanan zaman ve paradan tasarruf sağlar. Çalışan çiftlerin kendi zamanlarına ve programlarına göre randevu almalarını da sağlar. Ayrıca evlilik sorunlarını başkalarından saklamak isteyen çiftlerin gizliliklerini korumasına yardımcı olabilir.

Bir Profesyonel Bul

Halil Özgen hocamızın Adana evlilik seansları ile ilgili bilgi talep ederseniz lütfen adınızı ve telefonunuzu giriniz. En kısa sürede sizleri arayalım.



    Hocamızın evlilik ile ilgili makaleleri

    Evlilik terapisi, ilişkinizin sihirli dokunuşudur.

    Seans fiyatları, hocanızın uzmanlık alanı, yaş ve deneyimi gibi faktörlere göre değişkenlik gösterebilir. Mersin psikolog seans ücretleri ortalama 600-2000 TL arasındadır. 50 yaşındaki deneyimli Halil Özgen hocamız, danışanların bütçesini dikkate alarak en uygun seans ücretleri ile çalışmaktadır.

    Adana Aile danışmanlığı desteği herhangi bir bozukluk için işe yarar mı?

    Adana’da, şizofreni, paranoya ve bipolar bozukluk gibi psikiyatrik tedavi gerektiren ciddi rahatsızlıklarda evlilik terapisi tedavisini önermeyiz. Fakat stres, öfke yönetimi, özgüven eksikliği ve kaygı gibi evlilikteki sorunlarda ale danışmanlığı etkili olacaktır. Ek olarak, ilişki ve evlilik zorlukları ile çocuk ve ergen sorunları gibi alanlarda bulunmaktadır. Bu durumlarda aile danışmanlığı da tamamen etkili bir yaklaşım sunacaktır.

    Adana'da Seanslar ne sıklıkla yapılıyor?

    Ciddi psikolojik rahatsızlıkların iyileşmesi için başlangıçta 15 günde bir seans yapılması öneririz. Seanslarınızda ilerleme kaydettiğinizde, görüşmeler ayda bir defaya düşecektir. Psikolojik iyileşmenin tamamlandığı aşamada, kalıcı düzelmeyi desteklemek amacıyla seanslar 2 ayda bir düzenleriz.

    Bir seans ile bir sonraki arasında ne olur?

    Birinci seansın sonunda, danışanlara sonraki seansa kadar edinmeleri gereken yetenekler ve ayarlamalarla ilgili ödevler veririz. Sonraki seans sırasında, uzman psikoloğumuz bu ödevleri takip ederek danışanların gelişimini izler.

    Tüm süreç ne kadar sürer?

    Aile danışmanlığı süreçleri, soruna bağlı olarak değişmekle birlikte, ortalama 4-6 seansta etkili sonuçlar verir.

    Ancak hocalarla birlikte 2-4 seans içinde olumsuz süreçler olumlu hale dönebilmekte ve etkili sonuçlar alınabilmektedir.

    Seansların maliyeti nedir?

    Sorunların ciddiyeti, tedavinin amaçları ve ayrıca çevresel etkenler gibi faktörler, evlilik danışmanlığın süresini etkiler. Ek olarak, psikolog ücretleri ortalama 750 TL ile 2000 TL arasında değişen fiyat aralığındadır. Merkezimizde 750 TL olarak psikolog seans ücretleri sunulmaktadır.

    Seansları karşılayamazsam ne yapmalıyım?

    “Hocanızla, aile danışmanlığın finansal durumunuza zarar vermemesi için bir görüşme planı oluşturabilirsiniz.

    Sizi Arayalım

    Lütfen aşağıdaki bilgileri doldurmak için bir dakikanızı ayırın yada bizi arayın. İlk randevunuzu ayarlamak için sizinle iletişime geçelim.






      error: Content is protected !!